Budak Baheula

Yeuh, aya digigireun
Hey, anu gelo ulah gandeng nde bobo
Insya Allah enjing-enjing bade ngiring
Jeung ibuna naek kuda di Ganesha

Yeuh, ieu anak saya
Kasep bageur soleh nurun ti bapana
Gaduh kaos kaki seueur warna warni
Topi rompi bade meser tanggal hiji

Continue reading “Budak Baheula”